ERZİNCAN / TERCAN - Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

MAMAHATUN MAH. KERVANSARAY CAD. NO: 81 TERCAN / ERZİNCAN
Vizyon
Öğretmenlerin birbiri ile kaynaşmasını ve dayanışma içinde olmalarını , sosyal ve moral ihtiyaçlarının karşılanmasını,hizmet içinde ortaya çıkacak eğitim ihtiyaçlarının giderilmesini mesleki ve kültürel gelişmelerini , aile çevreleri ile sürekli ve olumlu ilişkiler içinde bulunmalarını sağlamak ve halkımızın geçici barınma ihtiyacına cevap vermek.
Misyon
Öğretmenlerin ve kurum mensubu olmayanların birbiri ile kaynaşmasını ve dayanışma içinde olmalarını , sosyal ve moral ihtiyaçlarının karşılanmasını,hizmet içinde ortaya çıkacak eğitim ihtiyaçlarının giderilmesini mesleki ve kültürel gelişmelerini , aile çevreleri ile sürekli ve olumlu ilişkiler içinde bulunmalarını sağlamak.
Otel Odası :10
Öğretim Şekli :-
Kalorifer (kömür yakıtlı)
Ulaşım
Uluslararası E-80 karayolunun 200 metre içersinde ve TCDD Mercan İstasyonuna 11 km uzaklıkta.
Erzincan/Tercan İlçe Merkezi
İl merkezine 92 KM ve Tercan ilçe merkezindedir